Tennis Cokan | Videoanaliza
16154
page-template-default,page,page-id-16154,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Videoanaliza

Pozdravljeni.

 

Imate težave na teniškem igrišču? Vas muči teniška tehnika? Se vam zdi, da pri udarcih porabljate preveč energije?

Če ste na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem ste na pravem mestu. Pomagal vam bom, da boste z izboljšanjem le-te prihranili ogromno energije in imeli boljšo kontrolo nad žogo. Enostavno boste igrali tenis na višjem nivoju.

Za vas sem pripravil dva paketa:

  • Videoanaliza tehnike preko zoom konference
  • Videoanaliza v živo ter 1h treninga z odpravo napak

 

 

Videoanaliza tehnike preko zoom konference

Vsebuje analizo vašega posnetka tehnike 3 udarcev, ki jih sami izberete, preko zoom konference. Analiza traja približno 1 uro. V njej predebatiramo vašo teniško tehniko s posnetkov, poiščemo težave in se dogovorimo, kako jih boste odpravili. Pokažem vam praktične teniške vaje, ki jih kasneje izvajate sami na teniškem igrišču ali doma.

 

Postopek:

Preko Wetransfer-ja mi na mail (robi.cokan@gmail.com) pošljete videoposnetek, ki je dolg med 6-8 minut. Na posnetku mora biti posneto izvajanje posameznega udarca od strani (ležeča postavitev, posneta pa mora biti stran s kjer ga udarjate. Npr. desničar snema forehand in je kamera postavljena desno od njega) in od zadaj (pravokotno za igralcem). Udarci naj bodo posneti z izmenjave, saj je tako dosti bolj realna situacija in se pokažejo dejanske težave. Če ne gre drugače se lahko podaja tudi s košare. Iz vsake perspektive naj bo posnetek dolg približno 1 minuto.

Posnetek najprej analiziram sam. Nato se dogovorimo za konferenco preko zooma, ko imamo vsi čas. Tam najdemo rešitve in že ste pripravljeni za odhod na igrišče.

 

Cena:

Cena paketa je 50€ (Na mail robi.cokan@gmail.com mi pošljete vaše podatke za izstavitev računa. Pošljem vam račun in ko je plačan mi pošljete vaš video).

 

 

Videoanaliza v živo ter 1h treninga z odpravo napak

Vsebuje analizo vašega posnetka tehnike 3 udarcev, ki jih sami izberete v živo in teniški trening z odpravo napak. Vse skupaj traja med 90 in 100 min (analiza za računalnikom do40 min in trening na igrišču eno uro).

 

Postopek:

Preko Wetransfer-ja mi na mail (robi.cokan@gmail.com) pošljete videoposnetek, ki je dolg med 6-8 minut. Na posnetku mora biti posneto izvajanje posameznega udarca od strani (pravokotna postavitev, posneta pa mora biti stran s kjer ga udarjate. Npr. desničar snema forehand in je kamera postavljena desno od njega) in od zadaj (pravokotno za igralcem). Udarci naj bodo posneti z izmenjave, saj je tako dosti bolj realna situacija in se pokažejo dejanske težave. Če ne gre drugače se lahko podaja tudi s košare. Iz vsake perspektive naj bo posnetek dolg približno 1 minuto.

Posnetek najprej analiziram sam. Nato se dogovorimo za srečanje v živo, kjer najprej na računalniku predebatiramo vašo teniško tehniko s posnetkov, poiščemo težave in se dogovorimo, kako jih bomo odpravili. Nato stopimo na teniško igrišče, kjer vam pokažem praktične teniške vaje. Napake poskušamo odpraviti, je pa tenis zelo zahteven in kompleksen šport. Potrebno je ogromno vaje, zato jih je potrebno izvajati  tudi za tem na teniškem igrišču ali doma.

 

Cena:

Cena paketa je 100€ (Na mail robi.cokan@gmail.com mi pošljete vaše podatke za izstavitev računa. Pošljem račun in ko je plačan mi pošljete vaš video).

 

Darilo za rojstni dan?

Izkoristite, katerega izmed zgornjih paketov in ga podarite teniškemu navdušencu.

Tenis je dosti bolj zabaven, če ga igramo pravilno. Dobra teniška tehnika nam to omogoča. 🙂