Tennis Cokan | Teniška šola odrasli
16067
page-template-default,page,page-id-16067,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Teniška šola odrasli

Nikoli ni prepozno začeti igrati to čudovito igro. Z veseljem vam pomagamo narediti prve korake ali vaše znanje nadgraditi, da bo prehod v poletno sezono enostavnejši.

 

Teniška šola za odrasle bo potekala 1x tedensko v večernih terminih od 28.9.2020 do 23.4.2021. Za uro in dan se bomo dogovorili skupaj z vadečimi in poskušali upoštevati vaše želje. Nekaj terminov je že odprtih (info Dejan ali info@tenniscokan.com).

 

  • Redna mesečna cena programa je odvisna od števila vadečih. Skupine bodo formirane po 3 ali 4. Za 4 vadeče je mesečna vadnina 55€, za 3 vadeče pa 70€.
  • Plačila uredite preko položnice, ali na blagajni kluba.
  • V primeru neudeležbe na teniškem treningu zaradi kakršnega koli razloga, nam zaradi lažje organizacije treninga, prosim sporočite na SMS.
  • V primeru daljše bolezni ali poškodbe, nam prosim to nemudoma sporočite v pisni obliki na dejan.cokan@gmail.com. V tem primeru, se mesečna vadnina temu primerno zniža.
  • Prenehanje obiskovanja programa in s tem tudi plačilnih obveznosti je možno na podlagi pisne odpovedi preko e-pošte info@tenniscokan.com.
  • Za vsa pojasnila oz. vprašanja smo vam na voljo na tel. 041 381 386 (Dejan), vodja teniške šole.

 

Ker cenimo zadovoljstvo naših članov Vas vljudno prosimo, da nam kakršne koli pripombe, kritike, predloge ali pohvale našega dela sporočite na  info@tenniscokan.com.

Za vas se trudimo biti najboljši!

Spremljajte nas lahko na našem Instagram profilu: tenniscokan, Facebook:https://www.facebook.com/COKAN.ROBI/ ali/in spletni strani:https://tenniscokan.com/, ki vam omogočajo spremljanje najaktualnejšega dogajanja v naši teniški akademiji.

S spoštovanjem,

Ekipa Cokan Tennis    Academy