Tennis Cokan | 10 teniško – taborniške priprave
15844
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15844,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

10 teniško – taborniške priprave

Vabilo na 10. teniške priprave

 

Spoštovani tekmovalci, starši in trenerji!

Letošnje leto bomo organizirali desete teniške priprave, ki imajo taborniški pridih. Priprave so v preteklih izvedbah odlično uspele. V devetih letih, se jih je skupaj udeležilo preko 200 otrok iz 6 držav.

Kot že nekaj let do sedaj jih bomo tudi tokrat poskušali izvesti na idiličnem prostoru v osrčju Savinjske doline, tik ob reki Savinji, v kraju Šešče, kjer je tudi sedež naše teniške akademije Cokan. Pogoji, ki jih imamo tam, so zares enkratni. Poleg treh zunanjih teniških igrišč, imamo na voljo še dve pokriti v primeru dežja, igrišče za nogomet, odbojko na mivki, ogromen šotor za kondicijo v primeru slabega vremena, bazen, travnike daleč naokoli in reko Savinjo, ki teče mimo. Prostor je zelo odmaknjen od glavne ceste in nam ponuja vse potrebno za odlično izvajanje teniških in kondicijskih treningov.

Letošnje leto je za vse nas zelo specifično. Zaradi ukrepov zaenkrat še ni potrjeno, ali jih bo sploh dovoljeno izvesti, zato zelo pozno odpiram možnost prijave.

Začetek priprav je predviden v nedeljo 28.6 (zbor ob 14.00 v Šeščah), konec pa v petek 3.7.2020 s popoldanskim piknikom in druženjem s starši.

Na voljo bomo imeli različne možnosti za namestitev, ki pa bodo odvisne od števila prijav in sproščanja ukrepov. Imamo na voljo nekaj glamping hišk in dva večja skupinska šotora. Možno pa je, da bo letošnje leto zaradi razmer potrebno imeti vsak svoj šotor. Za sedaj so vse to še ugibanja.

Teniški kamp je namenjen izključno tekmovalnemu tenisu,. Tako bo usmerjen tudi dnevni program. Cilj je, da so na treningih čim bolj enakovredne in kvalitetne skupine, saj lahko le tako izvedemo kakovostne treninge in ustvarimo dobro vzdušje za druženje med seboj. Kamp bo zajemal dva teniška treninga dnevno, kondicijska treninga, videoanalizo, igre z žogo, ogled teniških DVD-jev, animacijo glavnega tabornika (učenje vozlov, orientacija v naravi, postavljanje šotora, kurjenje tabornega ognja in petje pesmi, pohod z baklami, večerne igre, itd.). Pretekla leta je nekaj dni z nami trenirala tudi Kaja Juvan, lansko leto pa nas je obiskala Nina Pušlar, kar je bilo za otroke posebno doživetje. Tudi za letos pripravljamo presenečenje J

Obroke za otroke pripravljamo v kuhinji naše akademije.  Naša kuharica poskuša ugoditi vsem, da želodčki niso prazni in da jedo kvalitetno hrano. V primeru zelo slabega vremena oz neviht nam bo klubska hiša nudila tudi zavetje, tako da je možnost prenočitve vseh otrok tudi v njej

V petek popoldne bomo teden zaključili s piknikom za starše, kjer ne bo manjkalo hrane, pijače ter dobre volje. Za vse starše, ki igrate tenis bo možno odigrati partijo med sabo ali z otroki, preostali pa se boste lahko preizkusili v nogometu, odbojki ali pa boste le uživali ob dobri hrani in pijači.

Ker bi na kampu rad združil čim več dobrih igralcev iz celotne Slovenije, vas vabim, da iz drugih klubov povabite svoje prijatelje (nasprotnike), ter ga tako skupaj dvignimo na še višji nivo. Število otrok je zaradi zagotovitve profesionalnega pristopa omejeno, tako da pohitite s prijavami in si zagotovite svoje mesto.

Cena tabora je 350€. Vanjo so všteti teniški treningi, igrišča, polni penzion, kondicijski trener, taborniški mojster, tenis trenerji (z diplomo Fakultete za šport), sadje čez dan, animacija, zaključni piknik in turnir za otroke, organizacija tabora, itd …

Prijave zbiram do 10.6.2020, oz. do zapolnitve kapacitet. Akontacijo bom pobiral, ko bom lahko zagotovil izvedbo priprav, do takrat pa je dovol zgolj prijava preko emaila.

Če se na priprave prijavita dva otroka iz iste družine, plača drugi le 300€.

Za prijavo in informacije pokličite    na  041 381-387 (Robi) ali  pišite na robi.cokan@gmail.com

Dnevni plan:

7.00 Bujenje in jutranji tek

7.30 Zajtrk

8.00 – 12.00 trening + kondicija

12.30 Kosilo

13.00 do 15.00 Počitek

15.00 – 18.30 Trening + kondicija

19.00 Večerja

20.00 Večerne igre, taborni ogenj…

22.00 Spanje

 

Teniški pozdrav!

Vodja priprav

Robert Cokan