Tennis Cokan | Vabilo na 9. teniške priprave
15844
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15844,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Vabilo na 9. teniške priprave

Spoštovani tekmovalci, starši in trenerji!

Letošnje leto bomo organizirali devete teniške priprave, ki imajo taborniški pridih. Priprave so v osmih izvedbah odlično uspele. Preteklo leto se jih je rekordno udeležilo 34 otrok iz štirih držav. Izvedli jih bomo na idiličnem prostoru v osrčju Savinjske doline, tik ob reki Savinji, v kraju Šešče, kjer je tudi sedež naše teniške akademije Cokan. Pogoji, ki jih imamo tam, so zares enkratni. Poleg treh zunanjih teniških igrišč, imamo na voljo še dve pokriti v primeru dežja, igrišče za nogomet, košarko, odbojko na mivki, ogromen šotor za kondicijo v primeru slabega vremena, bazen, travnike daleč naokoli in reko Savinjo, ki teče mimo. Prostor je zelo odmaknjen od glavne ceste in nam ponuja vse potrebno za odlično izvajanje teniških in kondicijskih treningov.

Kljub prestavljenemu terminu turnirjev v Portorožu, bodo teniške priprave potekale v enakem terminu kot lansko leto. Začetek priprav je v nedeljo 28.7 (zbor ob 9.30 v Šeščah), končajo pa se v petek 2.8.2019 s piknikom v popoldanskem času. Cilj priprav je po dopustu priti nazaj v tekmovalni ritem, ter čim boljša priprava na turnirje v Portorožu.

Novost na lokaciji je odprtje glampinga ter lociranje naše akademije. Na voljo bomo imeli različne možnosti za namestitev, ki pa bodo odvisne od števila prijav in trenutne zasedenosti kapacitet na lokaciji. Kot vsa leta do sedaj, bodo priprave potekale v taborniškem duhu, tako da šotori ne bodo manjkali. Obroke za otroke pripravljamo v kuhinji naše akademije.  Naša kuharica poskuša ugoditi vsem, da želodčki niso prazni in da jedo kvalitetno hrano. V primeru zelo slabega vremena oz neviht nam bo klubska hiša nudila tudi zavetje, tako da je možnost prenočitve vseh otrok v njej.

Teniški kamp je namenjen izključno tekmovalnemu tenisu,. Tako bo usmerjen tudi dnevni program. Cilj je, da so na treningih čim bolj enakovredne in kvalitetne skupine, saj lahko le tako izvedemo kakovostne treninge in ustvarimo dobro vzdušje za druženje med seboj. Kamp bo zajemal dva teniška treninga dnevno, kondicijska treninga, videoanalizo, igre z žogo, ogled teniških DVD-jev, animacijo glavnega tabornika (učenje vozlov, orientacija v naravi, postavljanje šotora, kurjenje tabornega ognja in petje pesmi, pohod z baklami, večerne igre, itd.). Lansko leto je za nekaj dni na pripravah trenirala tudi Kaja Juvan, kar je bilo za otroke posebno doživetje.

V petek popoldne bomo teden zaključili s piknikom za starše, kjer ne bo manjkalo hrane, pijače ter dobre volje. Za otroke bomo že zjutraj pripravili zaključni turnir, starši pa boste lahko popoldne odigrali z njimi kakšno partijo tenisa.

 

Ker bi na kampu rad združil čim več dobrih igralcev iz celotne Slovenije, vas vabim, da iz drugih klubov povabite svoje prijatelje (nasprotnike), ter ga tako skupaj dvignimo na še višji nivo. Število otrok je zaradi zagotovitve profesionalnega pristopa omejeno, tako da pohitite s prijavami in si zagotovite svoje mesto.

Cena tabora je 350€. Vanjo so všteti teniški treningi, igrišča, polni penzion, kondicijski trener, taborniški mojster, tenis trenerji (z diplomo Fakultete za šport), sadje čez dan, animacija, zaključni piknik in turnir za otroke, organizacija tabora, itd …

Prijave zbiramo do 24.6.2019, oz. do zapolnitve kapacitet. Potrjena je s plačilom akontacije v vrednosti 150€, razliko doplačate na samem kraju priprav. Do začetka priprav je potrebno sporočiti število odraslih oseb, ki se bodo udeležile zaključnega piknika.

Če se na priprave prijavita dva otroka iz iste družine, plača drugi le 300€.

Za prijavo in informacije pokličite  041 381-387 (Robi) ali  pišite na robi.cokan@gmail.com

Dnevni plan:

7.00 Bujenje in jutranji tek

7.30 Zajtrk

8.00 – 12.00 trening + kondicija

12.30 Kosilo

13.00 do 15.00 Počitek

15.00 – 18.30 Trening + kondicija

19.00 Večerja

20.00 Večerne igre, taborni ogenj…

22.00 Spanje

Spodaj pa si oglejte še nekaj slikc z lanskoletnih priprav 🙂

 

edf