Tennis Cokan | Kdo smo?
15576
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15576,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Kdo smo?

Smo mlada ekipa zelo zagnanih in športu predanih trenerjev. Odlikuje nas visoka strokovnost podkrepljena z diplomami na Fakulteti za šport s smeri tenisa. Več let smo izkušnje nabirali v priznanih slovenskih klubih in pomagali ustvariti številne državne prvake in igralce z mednarodnimi lovorikami. Odločili smo se, da v Savinjski dolini odpremo klub in v našemu okolju dvignemo tenis na višji novo.
Klub strokovno usmerja Robert Cokan, ki je glavni trener ene najboljših mladih igralk na svetu Kaje Juvan. Z njo je osvojil Orange Bowl do 18 let, Evropsko prvenstvo do 18 let in naslov v Wimbledonu v konkurenci dvojic med mladinkami. Verjetno pa vam je v glavi najbolj ostal njen dvoboj letošnjega Wimbledona s Sereno Wiliams, ko je bila zelo blizu zmagi nad legendo ženskega tenisa. Z njegovimi nasveti in usmerjanjem pomaga igralcem in staršem pluti v pravo smer konstantnega razvoja njihovega potenciala.
Ekipa z Dejanom Cokanom, Simonom Krumpakom (z diplomo Fakultete za Šport smer tenis) in Alešem Cverlinom (trener tenisa C), skrbi za izvedbo treningov in spremlja igralce na tekmovanjih v Sloveniji in v tujini. Za kondicijsko pripravo pa poskrbi ekipa Super trening s Celja. Poskrbljeno pa je tudi za redne masaže, preventivo ter mentalni trening.
Šport je naše življenje in tako vzgajamo tudi tekmovalce s katerimi delamo. Profesionalnost pri načrtovanju treningov, tekmovanj, ter učenje življenjskih vrednot tekmovalca so glavne značilnosti našega kluba. Vsak trening poskušamo izpeljati na najvišjem nivoju in z igralca potegniti maksimum.
Želimo si delati s tistimi, ki delajo in mislijo enako!